3D edzett üveg Motorola Moto G Pro fekete

Termékkód
21791
5805 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk

3D edzett (edzett) üveg a megfelelő képernyővédő fólia Motorola Moto G Pro . Az edzett üveg védi a kijelzőt a karcolásoktól és a szennyeződésektől, de ami a legfontosabb, megóvja az összetöréstől. A 9H keménység biztosítja, hogy az edzett üveg tartós legyen, és tökéletesen védi a kijelzőt. 3D Tempered Glass védi Motorola Moto G Pro teljes képernyőjét. Ugyanakkor 100%-ban átlátszó, így nem is fogod tudni, hogy megvan. Az edzett üveg minden szükséges kivágást tartalmaz a hangszóróhoz vagy a közelségérzékelőhöz.

3D edzett üveg Motorola Moto G Pro fekete

3D edzett (edzett) üveg a megfelelő képernyővédő fólia Motorola Moto G Pro .   Az edzett üveg védi a kijelzőt a karcolásoktól és a szennyeződésektől, de ami a legfontosabb, megóvja az összetöréstől. A 9H keménység biztosítja, hogy az edzett üveg tartós legyen, és tökéletesen védi a kijelzőt. 3D Tempered Glass védi Motorola Moto G Pro teljes képernyőjét. Ugyanakkor 100%-ban átlátszó, így nem is fogod tudni, hogy megvan. Az edzett üveg minden szükséges kivágást tartalmaz a hangszóróhoz vagy a közelségérzékelőhöz.

- Az edzett üveg védi a kijelzőt a széttöréstől

- Az üveg 100%-ban átlátszó

- Egyszerű alkalmazás

- Keménység 9H

- Az edzett üveget a Motorola Moto G Pro