360° védőburkolat Samsung Galaxy M20 rózsaszín

Termékkód
14332
5805 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
Ez a tok maximális 360° védelmet nyújt Samsung Galaxy M20 telefonjának, miközben megőrzi méretét és súlyát. A hátlap gyönyörűen vékony és puha matt felületű, aminek köszönhetően szépen illeszkedik a kézbe, és sehogyan sem csúszik ki belőle. A mobiltelefon tok strapabíró műanyagból készült, amely megbízhatóan megakadályozza, hogy bármilyen külső hatás károsítsa a telefont. A telefon oldalsó gombjainak jól használhatósága érdekében nincsenek burkolatok vagy kivágások. A készülék töltésének és szinkronizálásának lehetősége közvetlenül a védőburkolatban magától értetődő.

360°-os védőtok Samsung Galaxy M20 rózsaszín

Ez a tok maximális 360°-os védelmet nyújt Samsung Galaxy M20 telefonjának, miközben megőrzi méretét és súlyát. A hátlap gyönyörűen vékony és puha matt felületű, aminek köszönhetően szépen illeszkedik a kézbe, és sehogyan sem csúszik ki belőle. A mobiltelefon tok strapabíró műanyagból készült, amely megbízhatóan megakadályozza, hogy bármilyen külső hatás károsítsa a telefont. A telefon oldalsó gombjainak jól használhatósága érdekében nincsenek burkolatok vagy kivágások. A készülék töltésének és szinkronizálásának lehetősége közvetlenül a védőburkolatban magától értetődő.

  • 360°-os okostelefon védelem

  • minőségi műanyagból készült

  • matt csúszásmentes felület

  • vezérlőgombok védelme

  • a csatlakozókivágások lehetővé teszik minden típusú tartozék használatát

  • Samsung Galaxy M20 -hoz tervezték

  • A TERMÉK NEM TARTALMAZ KIJELZŐ VÉDŐÜVEGET!